Ny sajt inom smslån lanseras

Smslån är en populär produkt bland svenska medborgare och enligt Googles statistik på antal sökningar så ökar den trenden. Vi på Realfonder har fått information om en helt ny sajt som ska hjälpa dig som låntagare att hitta bästa smslånet.

Sms-lån.se heter den nya hemsidan som ska förändra synen på smslån och hjälpa besökaren att hitta det billigaste alternativet. Bakom sajten står företaget Ribacka Group AB, som driver ett flertal finanssajter med syfte att underlätta för konsumenten.

Smslån blir allt mer populärt

Smslån är en produkt som har varit väldigt omtalad i media under de senaste 10 åren. Politiker har talat om att förbjuda dessa så kallade mikrolån, men utan framgång. Vi kan konstatera att smslån alltid kommer finnas och att det faktiskt finns en efterfrågan som ökar för varje år som går.

Sms lån blir billigare

Någon som politikerna faktiskt har gjort bra, är att man har höjt kraven på kreditgivarna men också begränsat deras möjlighet att ta mycket betalt. I och med detta så har kreditgivarna blivit tvungna att anpassa sig och då har en ny produkt tittat fram som kallas ”kreditkonto”. För att läsa mer om detta och lära sig om alla olika benämningar och låneformer så kan du besöka sms-lån.se.